Audria Auditoria i Consultoria obre una filial a Andorra

Redacció.

Audria Auditoria i Consultoria ha obert una filial a Andorra. Amb més de 25 d’experiència, la firma ja treballava amb un ampli espectre de clients a Andorra. En els últims anys, i davant els importants canvis legals i fiscals, la firma ha cregut convenient implantar-se amb caràcter permanent al país veí amb una nova filial situada a Andorra la Vella.

“Els canvis implementats tals com la sortida de la llista de paradisos fiscals, la implementació de l’impost de societats, imposat sobre la renda de persones físiques, l’impost sobre el valor afegit, així com els canvis normatius en l’entrada i implementació d’empreses amb capital estranger fan que puguem oferir un ampli ventall de serveis directament al país veí”, explica Lluís Prims Vilà, Director General d’Audria.

La implantació de la nova filial permetrà oferir assessorament a les empreses andorranes que volen reforçar les relacions amb el mercat espanyol i català i, al revés, obrir les portes del mercat andorrà a les empreses catalanes i espanyoles que estiguin interessades. A més, l’amplia experiència d’Audria Auditoria i Consultoria en el sector públic permet a la firma col·laborar amb els òrgans de control interns i externs de les Entitats Públiques.

Igualment, la previsió de canvis en el futur immediat com, per exemple, la nova llei d’assegurances “ha de servir per consolidar i augmentar a Andorra l’àmbit de col·laboració amb empreses d’aquest sector”, conclou Prims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *