Jornada Gros Monserrat: Una aproximació al Subministrament immediat d’Informació de l’IVA

Redacció.

L’Agència Tributària (AEAT) ha posat en marxa el sistema SII, Subministrament Immediat d’Informació, on obligarà a remetre electrònicament, en un termini màxim de quatre dies hàbils, el detall de les factures emeses i rebudes; incloent les simplificades.

Aquesta novetat, que es va introduir en el Reial Decret 596/2016 del 2 de Desembre, publicat al BOE del 6 de Desembre, i que entrarà en vigor a partir del´1 de Juliol del 2017, suposa un nou sistema de gestió dels llibres registre de l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), que tindrà lloc a través de la Seu electrònica de l’AEAT, mitjançant el subministrament quasi immediat dels registres de facturació.

Davant el gran repte que implica complir amb aquest sistema i la proximitat de la seva entrada en vigor, Gros Monserrat ha organitzat la jornada “Una aproximació al Subministrament Immediat d’Informació de l’IVA”, que tindrà lloc el 16 de Maig a partir de les 16.00h a la UManresa-FUB (Av. Universitària, 4/6 – 08242 Manresa).

Serà una jornada que comptarà amb la participació de la Sra. Lorena Echeverría, Cap Regional Adjunta de Gestió Tributària de l’AEAT a Catalunya, i la Sr. Jaume Saura, Cap Regional d’Informàtica de la AEAT a Catalunya, per apropar aquesta nova realitat de registre, a les empreses.

Per participar en la jornada, caldrà la inscripció prèvia a través de l’adreça de correu electrònic comunicacion@grosmonserrat.com o el telèfon 93 872 69 44. Les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *