DLA Piper inicia la seva activitat a Perú amb la integració de Pizarro Botto Escobar

Redacció.

José María Aznar, DLA PIPERDLA Piper ha fet oficial la seva arribada al mercat legal peruà amb la inauguració de la seva nova oficina a Lima, després d’integrar a la important firma Pizarro Botto Escobar, que compta amb més de 40 advocats i presta els seus serveis en nombrosos sectors. A la posterior celebració, en el Museu Pedro de Osma, en el districte de Barranco, van assistir nombroses personalitats del món jurídic, polític i empresarial de Perú i va comptar amb la participació de l’expresident del Govern espanyol i assessor del Consell mundial de DLA Piper, José María Aznar, que prèviament va ser rebut pel president de Perú, Pedro Pablo Kuczynski.

Aznar va donar un discurs en el qual, a més d’estendre el seu agraïment als assistents en aquesta gran celebració i comentar l’important rol que Perú ve exercint en l’economia global, va recalcar com les pràctiques de DLA Piper “representen un avantatge comparatiu transcendental per als serveis que s’ofereixen als clients, en un context de globalització tecnològica i nous reptes que s’estan creant tant pels governs com per les diverses indústries”.

Per la seva banda, el copresident de DLA Piper, Roger Meltzer, que va estar acompanyat per més de 20 socis de diverses oficines de la firma, va comentar que “l’arribada a Perú consolida la presència del despatx a la regió llatinoamericana, on ja compten amb oficines a Xile, Brasil, Colòmbia, Mèxic, entre unes altres”. El soci director de DLA Piper Pizarro Botto Escobar, Luis Pizarro, va recalcar que “aquest acord de cooperació integral és una oportunitat de creixement no solament per al despatx sinó també per al país, doncs la firma es converteix en una gran porta d’entrada al Perú per a tots els inversors del món”.

DLA Piper en latinoamérica

DLA Piper manté una aposta clara i permanent a Amèrica Llatina. A més de la integració del despatx peruà Pizarro Botto Escobar, la firma internacional va anunciar al desembre de 2016 un acord de col·laboració amb Bahamóndez, Álvarez & Zegers a Xile. A més, s’ha dut a terme l’obertura d’una oficina en Sant Joan (Puerto Rico), la formalització d’un acord de col·laboració amb Martínez Beltrán a Colòmbia, i l’establiment de DLA Piper Gallastegui i Lozano a Mèxic, que es suma a l’acord de col·laboració de la firma amb Campos Mello a Brasil.

El copresident mundial i de la pràctica llatinoamericana de DLA Piper, Juan Picón, ha assegurat que “aquesta és una gran oportunitat per a la nostra plataforma global en un moment en el qual creixen les inversions d’Europa i Xina a Llatinoamèrica, quelcom que complementa el nostre enfocament hemisfèric. Creiem que per triomfar és molt important ser rellevant localment, mantenint un respecte total i absolut per la manera de fer les coses del despatx local, però amb una visió global”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *