Dentons Espanya nomena socis a Julio Parrilla i José Ramón Vizcaino

Redacció.

Dentons Espanya ha anunciat el nomenament de Julio Parrilla com a soci del departament de Dret Concursal i Reestructuracions i José Ramón Vizcaino com a soci del departament de Dret fiscal de l’oficina de Madrid. Tots dos advocats venien prestant els seus serveis en la firma dins de les àrees de Concursal i Fiscal, respectivament. Els nomenaments s’emmarquen dins de la política de promoció interna de la firma, sumant-se aquestes promocions als altres 54 nomenaments anunciats per la firma en les seves diferents oficines a tot el món.

Amb aquesta decisió, el despatx liderat per José María Buxeda reforça dos de les seves pràctiques clau com són les de processal/concursal i fiscal. Així mateix, la firma passa a tenir 11 socis a Espanya.

Per a José María Buxeda, soci director de la firma a Espanya, “aquests nomenaments suposen un reconeixement al desenvolupament professional de tots dos advocats durant aquests anys i a la seva implicació amb la firma. Són un bon exemple de la qualitat del treball dels nostres equips i de les oportunitats que ofereix el nostre despatx als seus professionals.”

Esq. a dre.: José Ramón Vizcaíno, José María Buxeda i Julio Parrilla.

Trajectòries

Julio Parrilla lidera la pràctica de Dret Concursal i Reestructuracions de Dentons Espanya. El nou soci va començar la seva carrera professional a Dentons l’any 2007, quan el despatx era encara Salans abans de la fusió l’any 2013.

Les seves principals àrees de pràctica són concursal, processal i arbitratge. En matèria concursal, Parrilla ha assessorat en nombrosos procediments, defensant els interessos d’entitats concursades i creditors en tots els aspectes que afecten al procés, incloent, entre uns altres, les negociacions de convenis concursals i preconcursals amb els creditors, la liquidació, la secció de qualificació i l’execució de garanties separades. Parrilla té, igualment, una significativa experiència assessorant operacions d’inversió en companyies en situació de crisi empresarial, en adquisicions d’actius o unitats productives, i la inversió en carteres de deute.

Per la seva banda, José Ramón Vizcaino es va incorporar a Dentons l’any 2013, després d’haver desenvolupat la major part de la seva activitat professional en el departament de M&A Tax de KPMG.

Vizcaino està especialitzat en assessorament fiscal de companyies espanyoles i internacionals. Compta amb més de 15 anys d’experiència en l’assessorament fiscal, especialment en operacions de M&A, planificació fiscal i fiscalitat internacional. Entre les seves àrees d’activitat, ha prestat serveis amb regularitat en els sectors immobiliari, energia, telecomunicacions, Entitats de Capital de risc i Fons d’Inversió, principalment, en operacions de M&A, implementació de transaccions i aspectes fiscals relacionats amb reestructuracions de companyies internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *