Crowe Horwath fitxa a un equip de Laboral de Cuatrecasas i a un soci de PwC

Redacció.

Crowe Horwath continua amb la seva aposta estratègica per la incorporació de socis de gran reconeixement professional com a motor de creixement. En aquest cas, d’una banda, incorpora a tres professionals que formaven part de l’àrea laboral de Cuatrecasas, dos d’ells socis des de l’any 2005, i els tres reconeguts pels rànquings Best lawyers i Chambers com a destacats laboralistes. Les recents incorporacions de Crowe Horwath són:

Javier Llorente, especialista en reestructuracions empresarials i procediments de negociació col·lectiva, essent també expert en global mobility. Javier és, a més, professor del màster de Dret d’ESADE.

María Jesús Parra, especialitzada en estratègia empresarial i en l’assessorament laboral d’empreses i d’Alts Directius, ha liderat les pràctiques de Corporate Compliance, Health & Safety i de Noves Tecnologies. És a més professora del Master d’Advocacia de la UIC.

Gloria Reig, especialista en el disseny legal d’estratègies de recursos humans, polítiques d’igualtat i conciliació de la vida familiar i laboral.

María Jesús Parra, Javier Llorente i Gloria Reig
María Jesús Parra, Javier Llorente i Gloria Reig

Amb aquests fitxatges, Crowe Horwath aposta per potenciar el creixement del seu actual departament laboral, per convertir-se en un referent en l’assessorament jurídic laboral empresarial, ajudant als seus clients a afrontar els reptes de la nova economia i la irrupció de les noves tecnologies en l’àmbit de les relacions laborals.

D’altra banda, la firma també ha incorporat a Pablo Navarro, procedent de PwC, com a soci responsable del Departament de Dret Públic.

Pablo Navarro és Doctor en Dret per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Advocat de l’Estat des de 1999 a 2006. Navarro acumula una àmplia experiència en diferents organismes públics i privats relacionats amb les infraestructures i l’àmbit portuari. Des de 2007 a 2017 ha desenvolupat la seva activitat professional en el Departament de Dret Administratiu de PwC, assessorant a Administracions Públiques i empreses privades que operen en el sector públic. És, a més, Professor Associat de Dret Administratiu d’ESADE i autor de diversos llibres i publicacions.

Al costat de les esmentades incorporacions, s’ha promocionat, ademés, a Soci de Quota de la firma a Jesús Romero, advocat i responsable de l’equip de Fiscalitat Internacional. Actualment, és Chairman del EMEA Tax Committee i membre del International Tax Committee de Crowe Horwath International, i exerceix com a professor associat del postgrau “Títol d’expert en Fiscalitat Internacional – TEFI” d’ESADE. Jesús va iniciar la seva carrera professional a Crowe Horwath com a advocat junior l’any 2000.

D’aquesta forma, es reafirma la filosofia de Crowe Horwath, que es basa en una combinació de la captació de professionals que s’incorporen com juniors i pels qui s’aposta en promoció interna, juntament amb incorporacions de professionals de gran reconeixement i experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *