Herbert Smith Freehills assessorarà “Pro Bono” a Plan International Espanya

Redacció.

La firma d’advocats Herbert Smith Freehills i Pla International Espanya, organització compromesa amb els drets de la infància i la igualtat de les nenes, han signat un conveni de col·laboració a través del qual el despatx d’advocats facilitarà assistència legal a l’ONG en totes les qüestions legals que se li puguin plantejar.

Gràcies a l’acord, les dues organitzacions engegaran un programa ‘Pro-Bono’ a través del qual el despatx prestarà assessorament jurídic amb caràcter gratuït a l’organització en el desenvolupament de les seves activitats, dirigides a defensar a la infància, especialment la igualtat de les nenes, i millorar les condicions de vida dels nens, nenes i joves de més de 70 països.

És un honor comptar amb el suport extern i altruista d’entitats com Herbert Smith Freehills que poden destinar part dels seus recursos i temps a aconseguir que organitzacions com a Plan International puguem realitzar la nostra tasca en defensa dels drets de les nenes i nens. Confiem que amb el suport de Herbert Smith Freehills Spain tindrem la seguretat jurídica necessària per donar una resposta efectiva i amb els millors estàndards de qualitat”, ha afirmat Ignacio Gil-Casares, president del Patronat de Plan International Espanya.

Per a Miguel Riaño, soci director de Herbert Smith Freehills a Espanya, “col·laborar amb Plan International Espanya, ens dóna l’oportunitat de participar activament en la defensa dels valors que defensa l’organització i que també són els nostres. Amb la signatura d’aquest conveni volem posar el nostre granet de sorra per a la promoció dels drets dels nens i nenes més desfavorits, prestant la nostra ajuda als qui els defensen, com és el cas de Plan International Espanya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *