Herbert Smith Freehills assessorarà “Pro Bono” a Plan International Espanya

Redacció.

La firma d’advocats Herbert Smith Freehills i Pla International Espanya, organització compromesa amb els drets de la infància i la igualtat de les nenes, han signat un conveni de col·laboració a través del qual el despatx d’advocats facilitarà assistència legal a l’ONG en totes les qüestions legals que se li puguin plantejar.

Gràcies a l’acord, les dues organitzacions engegaran un programa ‘Pro-Bono’ a través del qual el despatx prestarà assessorament jurídic amb caràcter gratuït a l’organització en el desenvolupament de les seves activitats, dirigides a defensar a la infància, especialment la igualtat de les nenes, i millorar les condicions de vida dels nens, nenes i joves de més de 70 països.

És un honor comptar amb el suport extern i altruista d’entitats com Herbert Smith Freehills que poden destinar part dels seus recursos i temps a aconseguir que organitzacions com a Plan International puguem realitzar la nostra tasca en defensa dels drets de les nenes i nens. Confiem que amb el suport de Herbert Smith Freehills Spain tindrem la seguretat jurídica necessària per donar una resposta efectiva i amb els millors estàndards de qualitat”, ha afirmat Ignacio Gil-Casares, president del Patronat de Plan International Espanya.

Per a Miguel Riaño, soci director de Herbert Smith Freehills a Espanya, “col·laborar amb Plan International Espanya, ens dóna l’oportunitat de participar activament en la defensa dels valors que defensa l’organització i que també són els nostres. Amb la signatura d’aquest conveni volem posar el nostre granet de sorra per a la promoció dels drets dels nens i nenes més desfavorits, prestant la nostra ajuda als qui els defensen, com és el cas de Plan International Espanya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.