Crowe Horwath obre oficina a Lleida

Redacció.

Crowe Horwath amplia la seva xarxa d’oficines a Espanya i obre despatx a Lleida consolidant així la seva estratègia d’expansió. La firma de serveis professionals ha signat un acord professional amb el despatx lleidatà Juli Vilagrasa i Associats per obrir mercat a la província de Lleida. Així mateix, Juli Vilagrasa compta amb una llarga trajectòria com a auditor, administrador i mediador concursal i dirigeix Fòrum Empresa, fòrum especialista en la formació i informació del món econòmic que ofereix serveis a les principals empreses de Lleida.

El CEO de Crowe Horwath Spain, Carlos Puig de Travy, assenyala que “aquesta relació va començar arran del nostre interès per reunir-nos amb els empresaris de Lleida, conèixer les seves inquietuds i poder estar al seu costat per atendre a les seves necessitats”.

Crowe Horwath Lleida
D’esquerra a dreta: Carlos Puig (CEO de Crowe Horwath Spain), Juli Vilagrasa (Director Oficina Lleida) i Emilio Álvarez (Soci i Responsable de Desenvolupament de Negoci).

L’objectiu de l’acord entre Crowe Horwath i Juli Vilagrasa és prestar serveis d’auditoria i, especialment, de consultoria, sectors en els quals hi ha una important oportunitat de creixement. “A Lleida i Aragó és molt comú contractar aquests serveis fora del seu territori i volem oferir-los la proximitat i empatia dels serveis locals, combinat amb la solvència i capacitat d’assumir grans projectes d’una multinacional”, destaca Carlos Puig de Travy.

Amb base local i capacitats globals, la intenció és implantar de forma consistent la marca Crowe Horwath als territoris de Lleida i Aragó, aprofundint en sectors de gran potencial, com el primari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *