DLA Piper reforça la seva presència a Mèxic

Redacció.

DLA Piper reforça la seva presència a Mèxic mitjançant la integració de la firma mexicana González Luna Moreno y Armida S.C. a la seva oficina a Ciutat de Mèxic, DLA Piper Gallástegui y Lozano. Amb la integració s’incorporaran tres nous socis a la firma, els advocats tributaris Ramiro González-Luna, Luis Carlos Moreno i Diego Armida, tres dels professionals més reconeguts en l’àmbit jurídic empresarial mexicà. I s’uneixen a DLA Piper Gallástegui y Lozano amb nou associats, quelcom que incrementa la grandària total de l’oficina de Mèxic a gairebé 30 advocats.

Aquesta integració és la continuació dels moviments duts a terme per DLA Piper a Llatinoamèrica en els últims anys. El passat mes de març, el despatx va establir un acord de cooperació amb la signatura peruana Pizarro Botto Escobar Abogados, com a continuació a un acord similar amb Bahamondez Álvarez y Zegers a Xile el desembre passat de 2016. També cal destacar l’obertura d’una oficina en Sant Joan, Puerto Rico, i un acord de cooperació amb Martínez Beltrán a Colòmbia. A més, DLA Piper té un acord de col·laboració amb Campos Mello a Brasil.

Aquesta nova integració a l’oficina de Ciutat de Mèxic ens permetrà reforçar la nostra presència al país i, alhora, créixer i consolidar el creixement experimentat per DLA Piper a Llatinoamèrica”, afirma Juan Picón, co-president mundial de DLA Piper.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *