Neix Gaula Advocats de la mà de Carlos Pavón

Redacció.

Neix Gaula Advocats com a nou despatx concursal especialitzat en l’assessorament jurídic i financer a particulars i empreses en situació de crisi econòmica que tenen com a objectiu mantenir la seva activitat, tot i haver entrat en un concurs de creditors. L’advocat Carlos Pavón ha engegat aquesta firma professional després de dotze anys d’experiència en aquesta branca del dret.

Davant les dificultats de viabilitat que pot patir una empresa com a conseqüència del sobreendeutament, Gaula Advocats posa a la disposició dels seus clients els diferents mecanismes de protecció que contempla la legislació concursal, entre els quals es troben els plans de viabilitat, la reestructuració de la companyia, els acords amb inversors i els convenis de creditors.

Sovint es confon el concurs de creditors amb la liquidació i tancament d’una empresa, però nosaltres veiem aquest procediment com un mecanisme per aconseguir tot el contrari: fer possible la seva supervivència en les millors condicions. De fet, el 99% de companyies que es troben en concurs de creditors podrien salvar les seves unitats productives viables i deixar enrere les cadenes de l’endeutament en menys de sis mesos si compten amb un bon diagnòstic i un pla de recuperació”, afirma Carlos Pavón, Soci Director de Gaula Advocats.

El creixent desenvolupament d’aquesta via de recuperació d’empreses en crisi ha motivat l’interès d’inversors, nacionals i internacionals, per l’adquisició d’unitats productives viables. Per aquest motiu, Gaula Advocats s’ha especialitzat en l’assessorament legal a inversors en processos d’adquisició i actua en l’assessorament integral entre aquests i les societats endeutades. Altres serveis de la firma professional són l’assessorament a particulars per a l’alliberament dels seus deutes acollint-se a la llei de la segona oportunitat, el dret mercantil i tributari i l’assessorament laboral.

Carlos Pavón és autor de diverses ponències i publicacions emmarcades en l’àmbit del dret concursal. Pavón també ha col·laborat com a Professor del Màster Universitari en Insolvència Empresarial (Universitat Sant Pablo CEU).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *