RCD obre oficina a València

Redacció.

El despatx d’advocats Rousaud Costas Duran (RCD) ha obert una oficina a València, que es suma a les quals ja té a Madrid i Barcelona, com a part de la seva estratègia de creixement. D’aquesta manera, després d’haver-se convertit en un despatx de referència a la Ciutat Comtal, la firma aterra també a la Comunitat Valenciana, tenint en compte el fort creixement econòmic experimentat per aquesta demarcació durant els últims anys, així com els forts vincles que uneixen la firma amb la regió.

La nova oficina, situada al Carrer Moratín 17, en ple centre de la ciutat i al costat del cèntric Carrer dels Barques i a la Plaça de l’Ajuntament, té un enfocament multidisciplinari i oferirà, a través del principi d’oficina única, més de 20 especialitats jurídiques i sectorials, podent prestar un assessorament global i alhora altament especialitzat.

Adolf Rousaud, soci director del despatx, valora l’obertura de la nova oficina: “València és una regió amb una economia sòlida, una localització estratègica i projecció internacional amb la qual ens sentim identificats per la seva competitivitat i capacitat emprenedora i d’innovació, i amb la qual a més compartim molts vincles. Des dels nostres inicis hem defensat els interessos de nombroses empreses i particulars valencians, en molts casos assessorant-los en operacions de gran impacte, no solament per a les pròpies companyies, sinó també per a la regió. A més, a aquestes raons econòmiques, s’uneix el punt de vista humà, ja que part dels nostres socis i professionals procedeixen de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa ens sentim molt lligats a la zona”.

Per tot això, per al soci director la decisió d’establir-se a València “s’ajusta perfectament a l’estratègia del despatx d’ampliar la seva xarxa amb el propòsit d’oferir un assessorament proper i de la millor qualitat”. En aquesta línia, Rousaud assegura que “l’objectiu de la firma és seguir oferint un servei diferencial als clients. No som un despatx multidisciplinari més, ens caracteritzem per donar un servei altament especialitzat des de cadascuna de les nostres àrees de pràctica, conjuminant els avantatges d’una gran firma, amb la proximitat, coneixement de mercat i especialització d’una boutique”.

Creixement

L’obertura d’una nova oficina respon al creixement que RCD ha experimentat en els últims anys, sent un dels despatxos amb major creixement del mercat i situant-se entre les principals firmes jurídiques a Espanya. El despatx va facturar en 2016 un total de 25,5 milions d’euros, un 24% més que en 2015, any en el qual també va obtenir el mateix creixement percentual respecte a 2014.

D’esquerra a dreta: Borja de Gabriel, Adolf Rousaud (Soci director) i Ricardo Pla.

Noves incorporacions

L’obertura de la nova oficina es completa amb el fitxatge de Borja de Gabriel, natural de la Comunitat Valenciana, com a nou soci de l’Àrea Fiscal de la firma, provinent del despatx MA Advocats. Llicenciat en Dret per la Universitat de València i Màster en Assessoria Fiscal d’empreses per l’Institut d’empresa, De Gabriel compta amb una dilatada trajectòria en l’assessorament fiscal recurrent de societats i grups industrials. Ha assessorat en processos d’internacionalització d’empreses espanyoles (analitzant la tributació al país de destinació i assessorant en el disseny i implementació d’esquemes i mesures de planificació fiscal internacional) així com de grups internacionals en les seves inversions a Espanya. És membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València i de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals.

D’altra banda, també s’incorpora a l’oficina de València l’associat sènior Ricardo Pla, qui s’uneix a l’Àrea Mercantil i que compta amb àmplia experiència en dret societari i contractual, en operacions de reorganització empresarial, M&A, processos de reestructuració i refinançament de deute.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *