Gabinet Jurídic FJM incorpora a Alfredo Bayón per reforçar laboral

Redacció.

El despatx que dirigeix Francesc José Maria incorpora a Alfredo Bayón, provinent de Mazars, per donar millor resposta al creixement que està experimentant la firma dins de l’àmbit de l’assessorament en Dret Laboral a entitats públiques i privades.

Amb la seva incorporació com a advocat sènior, FJM reforçarà la seva àrea d’assessorament de Dret Laboral que es troba en ampli creixement i que és una de les especialitats d’aquest despatx, fundat l’any 1984, que destaca en l’assessorament jurídic a entitats proveïdores de serveis sanitaris, serveis socials i sociosanitaris.

Alfredo Bayón Cama (Barcelona, 1983) és llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF); master en Dret del Treball i de la Seguretat Social pel IDEC-UPF; postgrau en formació integral dels agents socials per la UAB i Executive MBA per la Barcelona School of Management (BSM-UPF).

Així mateix, el recent fitxatge de FJM ha exercit la seva trajectòria professional en diferents despatxos com Garrigues, Bufet Vallbé o Mazars, també ha realitzat assessorament jurídic laboral en empreses privades de diferents sectors i ha estat advocat laboralista d’importants entitats del sector públic, sanitari, social i audiovisual.

A tot això, Bayón combina l’exercici amb la docència a l’Escola de Pràctica Jurídica, l’Escola de Pràctica Professional de l’Advocacia i ESADE Business & Law School. El nou advocat de Gabinet Jurídic FJM és mediador i conciliador del Tribunal Laboral de Catalunya designat per la Patronal PIMEC i col·laborador habitual de diferents revistes especialitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *