Abdón Pedrajas & Molero nomena soci a Miguel Arberas

Redacció.

La firma Abdón Pedrajas & Molero ha nomenat nou soci a Miguel Arberas López que, fins al moment, ha ocupat la posició d’associat sènior – Responsable d’equip de la boutique laboralista.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i màster en assessoria jurídic laboral del Centre d’Estudis Garrigues, Arberas ha treballat extensament durant prop de 15 anys d’activitat professional en l’assessorament en assumptes contenciosos i no contenciosos a nombroses empreses nacionals i multinacionals de diversos sectors d’activitat (banca, assegurances, energia, distribució, turisme, serveis, mitjans de comunicació, noves tecnologies, etc.).

Durant aquests anys de trajectòria professional, Arberas ha acumulat una àmplia experiència en el disseny i implementació dels aspectes laborals en operacions de transmissió d’empresa o unitats de negoci, acomiadaments col·lectius, negociació de convenis col·lectius, expedients col·lectius de modificació substancial de condicions de treball, inaplicacions de conveni o, entre altres aspectes, assessorament a alts directius i esportistes professionals. A més, ha assumit la direcció lletrada en centenars de procediments judicials en totes les instàncies, inclosa l’Audiència Nacional i el Tribunal Suprem.

Miguel Arberas compatibilitza la seva activitat professional com a advocat amb la docència, sent professor associat del Departament de Dret Privat, Social i Econòmic (Àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social) de la Universitat Autònoma de Madrid. També imparteix classes de Dret del Treball i de la Seguretat Social des de l’any 2004 al Centre d’Estudis Garrigues, i de manera habitual en altres seminaris, cursos i fòrums especialitzat en matèria laboral, com el Col·legi d’Advocats de Madrid, el Fòrum Aranzadi de l’Esport, la Universitat Complutense de Madrid o CUNEF.

La seva experiència com a advocat laboralista ha estat destacada per directoris com Best Lawyer Internacional.- Employment Law.- (2013, 2014 2015, 2016 i 2017). A més, Miguel Arberas és membre de l’European Employment Lawyers Association i Premi Aranzadi fi de màster 2002 – 2003 del Centre d’Estudis Garrigues.

Antonio Pedrajas, soci director de la firma, assegura que Miguel Arberas López “constitueix un gran actiu per al nostre equip”. El seu nomenament com a soci posa de manifest “el nostre ferm compromís per la promoció interna i per la retenció dels advocats més qualificats que, en definitiva, reverteix en la prestació del millor i més integral assessorament als nostres clients”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *