Monereo Meyer Marinel-lo Advocats reforça laboral amb Monika Bertram

Redacció.

MONIKA BERTRAMMonereo Meyer Marinel-lo Advocats ha incorporat a l’advocada Monika Bertram al seu equip com a responsable de la seva àrea de Dret Laboral.

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, Bertram està especialitzada en Dret Laboral per a l’àmbit empresarial, Dret Processal Civil i Laboral, Dret Societari (Secretaria de Societats), Debt–Collection, Dret Immobiliari i Estrangeria. Així mateix, és membre del ICAM i de l’Associació Econòmica Hispana-Suïssa. Els seus idiomes de treball són l’espanyol, l’alemany i l’anglès.

Amb gairebé deu anys d’experiència en assessorament legal internacional, Monika encaixa a la perfecció en un despatx com el nostre, que centra el seu negoci a ajudar a empreses estrangeres en els seus assumptes legals a Espanya”, comenta Michael Fries, soci de MMMM.

Monika Bertram ha desenvolupat la seva carrera professional en els despatxos Mariscal & Advocats i Estudi Jurídic Néstor Rivero, així com a Geoban (Banc Santander).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *