Toda & Nel-lo incorpora a Josep M. Balcells de Baker McKenzie Barcelona

Redacció.

Josep M. BalcellsJosep M. Balcells, exsoci de Baker McKenzie Barcelona i especialista en Dret mercantil internacional i dels negocis, s’incorpora a l’equip de Toda & Nel-lo.

La incorporació de Balcells a Toda & Nel-lo, respon a l’aposta de la firma per potenciar el departament especialitzat en dret mercantil, societari, fusions i adquisicions i propietat industrial. Balcells assumeix la responsabilitat d’impulsar la pràctica Mercantil i Internacional, que es completa amb el “French Desk” de Toda & Nel-lo, liderat per Catherine Martí de Anzizu i del que formen part un equip d’advocats amb perfil francòfon.

Balcells, amb més de 25 anys d’experiència com a advocat, ha desenvolupat els últims 22 anys de la seva carrera en les oficines de Barcelona i Buenos Aires de la firma internacional Baker McKenzie, on s’ha especialitzat en la pràctica de Corporate, Commercial i transaccions internacionals, amb especialització en el sector de l’automoció i retail. Així mateix, Josep M. Balcells és àrbitre del Tribunal Arbitral Barcelona i, recentment, va ser triat Tresorer del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. A tot això, imparteix classes en els Màsters d’ESADE i ISDE.

El fitxatge de Balcells s’uneix als d’Albert Mestres, advocat expert en Fiscalitat internacional i empresa, Laurent Van Assche, advocat expert en dret Internacional dels negocis; Javier Hernández, expert en fusions i adquisicions, finançament corporatiu i assessorament en reestructuració de deute i mercat de capitals, i al de Carlos Rivadulla, advocat expert en Propietat Industrial i Intel·lectual, Start-Ups i Tecnologies de la Informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *