Joan Iglesias (Crowe Horwath) ingressa en la Reial Acadèmia Europea de Doctors

El passat dia 9 de novembre, en un acte celebrat a la seu de Foment del Treball, presidit per l’ex-conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell i per la Rectora de la UAB, Margarita Arboix, Joan Iglesias i Capellas, soci de la firma Crowe Horwath Legal y Tributario, i que entre els anys 2013 a 2015 va ser assessor del President Mas per la preparació de la hisenda catalana, va ingressar com a acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

A l’acte hi van assistir més de 200 persones entre les quals s’hi trobaven els ex-consellers Santi Vila i Lluís Recoder. Joan Iglesias va llegir el seu discurs “delicte fiscal i procés penal: crònica d’un mal encaix” en el que denuncia que l’actual model de delicte contra la Hisenda Pública provoca una gran inseguretat jurídica i, fins i tot, vulnera els drets fonamentals dels contribuents. Li va respondre en nom de la Acadèmia el Doctor Emili Gironella Masgrau, actualment col·laborador de Crowe Horwath Spain.

La Reial Acadèmia Europea de Doctors (RAED) va néixer a Barcelona el 1914 com a Agrupació de Doctors matriculats a Catalunya, el 1982 va ser reconeguda com a “Real Acadèmia de Doctors” i va adquirir àmbit europeu l’any 2012. Té com a principal comesa, la recerca i la difusió del coneixement, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament cultural, científic, econòmic i social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *