José R. Agustina, nou responsable de l’àrea de ciberdelinqüència de Font Advocats

Redacció.

Des de començaments d’aquest any, l’advocat penalista José R. Agustina s’ha incorporat a Font Advocats, despatx especialitzat en Dret Digital, com a nou responsable de l’àrea de Ciberdelinqüència.

El Dr. Agustina és catedràtic acreditat i director de l’Àrea de Dret Penal a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i director del Màster en Ciberdelinqüència a la mateixa universitat. A més, és advocat consultor de Molins & Silva, despatx amb una llarga i reconeguda trajectòria en l’àmbit del Dret Penal, amb el qual Font Advocats ha signat recentment un acord de col·laboració.

També és autor diversos llibres: El delicte de descobriment i revelació de secrets en la seva aplicació al control del correu electrònic del treballador (2009) i El delicte a l’empresa (2010), entre d’altres; i ha publicat més de 40 articles en revistes indexades. Entre les seves àrees d’especialització, destaquen els delictes a l’empresa, les estratègies de prevenció del delicte, la cibervictimització en menors i els problemes relatius a la protecció de la privacitat. 

Àrea de Ciberdelinqüència

L’àrea de Ciberdelinqüència de Font Advocats pretén oferir a particulars i empreses un servei complet i transversal en la lluita contra les infraccions i els delictes a Internet, des d’una vessant preventiva (compliance) i reactiva (defensa jurídica). Aquesta àrea també té com a objectiu ajudar les empreses i les organitzacions a adoptar mesures de prevenció que les protegeixin de possibles atacs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *