ISDE i PONS signen un acord estratègic per impartir programes màster

Redacció.

4 de setembre de 2018

PONS Escola de Negocis, divisió de PONS, i ISDE han signat un acord de col·laboració per a l’impartiment i promoció conjunta dels programes Màster de Propietat Industrial, Intel·lectual, Competència i Noves Tecnologies i el Màster en Gestió i Representació d’Artistes i Esportistes. L’acord, efectiu des de l’inici del Curs 2018-2019, suma tots dos programes a l’àmplia oferta formativa de l’ISDE en Màsters de postgrau d’especialització principalment en els àmbits jurídic, fiscal i financer, i s’impartiran a la nova seu de l’escola del Carrer Serrano 208 de Madrid.

Amb aquesta aliança estratègica, signada pel director general de l’ISDE, Juan José Sánchez Puig, i la directora general de PONS Escola de Negocis, María Jesús Magre, la divisió de formació de PONS s’uneix a les més de 200 firmes nacionals i internacionals que ja participen regularment en el desenvolupament dels programes de l’ISDE i es converteix d’aquesta manera en un soci estratègic de la institució per a la posada en marxa dels dos principals programes de formació especialitzada de PONS. Per la seva banda, l’acord suposa per l’ISDE sumar al seu portfoli formatiu dos programes màster ja consolidats al mercat en els quals ja han participat més de 250 alumnes vinculats a l’àmbit del dret, la gestió empresarial, la propietat industrial i les noves tecnologies, àrees amb gran demanda de professionals per part de les empreses en els últims anys.

Així, durant el proper mes d’octubre, començarà la XIII promoció del Màster de Propietat Industrial, Intel·lectual, Competència i Noves Tecnologies, un programa de postgrau que ja és una referència per a tots els professionals del dret vinculats a la gestió i protecció d’intangibles; mentre que el Màster en Gestió i Representació d’Artistes i Esportistes complirà aquest any la seva VI edició, amb més de 100 alumnes provinents de Grau en diferents disciplines com a Dret, Màrqueting, Publicitat, ADE, Ciències de l’Esport, Arts Escèniques, Disseny de Moda i Belles arts, entre d’altres.

Per a María Jesús Magre, la participació de l’ISDE en la gestió conjunta dels màsters de PONS Escola de Negocis “és un gran pas en endavant en la consolidació i impuls internacional dels nostres dos principals programes de postgrau, ja que comptem des d’avui amb el suport de l’únic centre creat pels propis despatxos d’advocats, matèria clau per als nostres màsters, i un dels centres més reconeguts tant per escoles jurídiques com pels propis despatxos, a Espanya i al món”.

Juan José Sánchez Puig, director general de ISDE, considera que “l’acord amb PONS acosta encara més a l’ISDE al nostre objectiu de cerca contínua de l’excel·lència. Suposa la continuïtat de la nostra estratègia d’aliances amb grans firmes, tant nacionals com a internacionals, que ofereixen sinergies reals i que permeten als alumnes accedir a la millor oferta formativa. Confiem que la col·laboració en aquests dos grans programes, en els quals PONS és pioner, sigui l’embrió a una generació de noves iniciatives adaptades a la dinàmica del mercat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *