Balder inaugura seu a Barcelona

Redacció.

3 de febrer de 2019.

BALDER inaugura nova seu a Barcelona. Amb una plantilla de més de 70 professionals i una facturació superior als 11 milions d’euros, la firma 100% capital espanyol dóna un pas més en la seva expansió, escollint Catalunya com un dels seus objectius prioritaris.

La nova seu de BALDER es situa a l’Avinguda Diagonal, 640 de Barcelona (antiga seu de Caja Madrid) i comptarà, pel moment, amb quatre professionals d’altíssim nivell: Norman Toporcer, Pablo Blanch, Kathrin Mandel i Núria Roqué.

Pablo Blanch i Núria Roqué són agents europeus de Patents i Marques; Kathrin Mandel és advocada reconeguda per exercir tant a Alemanya com a Espanya; i Norman Toporcer és enginyer aeronàutic i de telecomunicacions i futur agent Europeu de Patents i Marques.

“Inaugurem seu a Barcelona sobre tot per estar més a prop dels nostres clients catalans, però també per a potenciar aquest mercat amb una ampliació de cartera”, explica Óscar García, co-fundador y soci de BALDER. “Tres dels quatre professionals que de moment formaran l’equip de la nostra seu a Barcelona són catalans. Precisament aquesta pertinença culturalment i professional a Catalunya és el que donarà un valor afegit

García també destaca que “BALDER és una família multicultural, amb més de 20 nacionalitats diferents entre els nostres 71 professionals. Estem segurs que l’àmbit català augmentarà i enriquirà la nostra convivència multicultural i enfortirà les nostres capacitats professionals”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *