Pérez-Llorca nomena cinc nous socis

Redacció.

12 de gener de 2021.

Pérez-Llorca ha anunciat avui el nomenament de cinc nous socis, quatre d’ells dones. Tots són advocats que han desenvolupat la totalitat o part de la seva carrera professional en el Despatx.

Ana Cremades

Ana Cremades es va incorporar a Pérez-Llorca en 2019. És Llicenciada en Dret per la Universitat Pontifícia Comillas-ICADE i diplomada en Direcció de Dret Empresarial pel mateix centre universitari. Va ingressar en el Cos d’Advocats de l’Estat en 2006 com a número u de la seva promoció. Des de llavors ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat en diversos organismes de l’Administració, entre els quals destaquen la seva posició com a Advocada de l’Estat davant l’Audiència Nacional, Coordinadora de l’Àrea d’Energia i Telecomunicacions, i com a Advocada de l’Estat-Cap en la Secretaria d’Estat d’Energia. Cremades ha estat destacada en el directori jurídic Best Lawyers® en la pràctica de ‘Administrative Law’ i ‘Energy Law’ i ha estat reconeguda per Legal 500 EMEA per a l’àrea de ‘Public Law’.

Laura Ruiz

Laura Ruiz es va incorporar a Pérez-Llorca en 2007 i és Llicenciada en Dret i Economia per la Universitat Carlos III de Madrid. Així mateix, compta amb un Diploma d’especialització en Llei Concursal per la Universitat de Deusto. Ruiz compta amb àmplia experiència assessorant tant clients nacionals com internacionals en tota mena de litigis i arbitratges en matèria civil, mercantil, concursal i societària. En els últims anys ha participat en importants procediments concursals de grans empreses del sector de la construcció, de l’alimentació i de concessionàries d’autopistes, entre altres, defensant els interessos de creditors, i ha estat involucrada en negociacions en situacions pre concursals de societats cotitzades. A més, ha estat reconeguda per Chambers Europe en la categoria de ‘Restructuring/Insolvency: Insolvency’ com ‘Associate to watch’, i per Best Lawyers® en les categories de ‘Insolvency and Reorganization Law’ i ‘Litigation’. En el seu àmbit docent, ha col·laborat en l’entrenament de l’equip de la Universitat Carlos III de Madrid per a la competició internacional Moot Madrid i participa com a àrbitre en aquesta competició. A més, ha impartit classes en el Col·legi d’Advocats de Madrid, en el Màster d’Accés a l’Advocacia de la Universitat Carlos III (Dret Concursal) i en el Màster d’Accés a l’Advocacia de l’IE Law School.

Pérez-Llorca nous socis
(D’esquerra a dreta): Laura Ruiz, Natalia Olmos, Jaime de Blas, Mónica de San Román, Ana Cremades.

Mónica de San Román

Mónica de Sant Román treballa a Pérez-Llorca des de 2015 i és Llicenciada en Dret per la Universitat Pontifícia de Comillas-ICADE de Madrid i diplomada en Relacions Internacionals pel mateix centre universitari. A més, va cursar el Màster en Assessoria Jurídica impartit pel Centre d’Estudis Garrigues. Com a membre de l’equip de Bancari i Financer del Despatx, ha assessorat clients nacionals i estrangers en tota mena de finançaments, incloent finançaments corporatius, finançaments d’adquisició, finançaments de projecte, finançaments immobiliaris, finançaments d’actius, així com en reestructuracions i operacions d’adquisició de deute. Mónica de San Román ha estat reconeguda per Best Lawyers® en la pràctica de ‘Asset Finance Law’. 

Natalia Olmos

Natalia Olmos es va incorporar a Pérez-Llorca en 2011. Llicenciada en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Complutense de Madrid, està especialitzada en Litigació i Dret Públic. La seva pràctica se centra fonamentalment en litigació, tant en la jurisdicció contenciosa administrativa, com en la civil, incloent tot tipus de conflictes societaris davant els Jutjats Mercantils. Així mateix, compta amb àmplia experiència en l’assessorament a administracions i entitats públiques i a empreses en les seves relacions amb les Administracions públiques. En la seva faceta acadèmica, Olmos ha estat docent en el Màster de Dret d’Empresa de la Universitat de Navarra.

Jaime de Blas

Jaime de Blas és Llicenciat en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pontifícia de Comillas-ICADE de Madrid i compta amb un Postgraduate Diploma en EU Competition Law per la King’s College University. Des de la seva incorporació al Despatx en 2014, presta assessorament en matèria d’acords restrictius, abusos de posició de domini, concentracions econòmiques i ajudes d’estat. Així mateix, ha dut a terme la defensa de clients en el marc de procediments sancionadors, tant a nivell nacional davant la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (*CNMC), com a nivell europeu davant la Comissió Europea. Jaime de Blas ha estat destacat pel directori jurídic Best Lawyers® en les pràctiques de ‘Competition/Antimonopoli Law’ i ‘European Union Law’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *