Andersen incorpora a Borja de Gabriel com a soci per a reforçar Fiscal

Redacció.

19 de gener de 2021.

Andersen ha incorporat a Borja de Gabriel com a soci de l’àrea de Fiscal en l’oficina de València, que s’uneix juntament amb dos advocats de fiscal i es sumen a un equip de més de 20 professionals en el departament de Fiscal a València. Al costat de De Gabriel, s’incorpora Ricardo Pla, amb categoria de director, al departament de Mercantil que lidera el soci Ignacio Aparicio.          

Sobre Borja de Gabriel 

Llicènciat en Dret per la Universitat de València i màster en Assessoria Fiscal d’Empreses per l’Institut d’Empresa de Madrid, Borja de Gabriel compta amb una trajectòria de 20 anys en dret fiscal amb experiència en tributació empresarial i operacions de reestructuració de patrimoni, tant a nivell nacional com internacional. De Gabriel ha treballat a MA Advocats, Deloitte i DWF-RCD, en aquest últim com a soci director de l’oficina de València i de la seva pràctica de Fiscal.

El nou soci d’Andersen està especialitzat en la planificació fiscal d’operacions d’inversió i reestructuració, assessorament fiscal recurrent a grups multinacionals i a grups familiars. En l’àmbit de la innovació, compta amb una gran experiència en l’assessorament fiscal a tota mena d’iniciatives emprenedores i disruptives, incloent les sorgides de programes d’incubació i acceleració corporativa.

Andersen
Peu de foto: Ricardo Pla, director, José Vicente Morote, soci director, i Borja de Gabriel, soci.

Sobre Ricardo Pla

Per part seva, Ricardo Pla és llicenciat en Dret per la Universitat de València i compta amb un màster en Gestió Jurídic-Financera per la Universitat Politècnica de València. Durant la seva experiència professional de més de 15 anys, desenvolupada a Garrigues, Broseta, PwC i DWF-RCD, s’ha especialitzat en dret societari i contractual, en operacions de reorganització empresarial, M&A i processos de reestructuració i refinançament de deute. En la seva pràctica habitual assessora a empreses de diferents sectors i grandàries, incloent startups, family offices, fons de venture capital i private equity.

José Vicente Morote i Íñigo Rodríguez-Sastre, socis codirectors d’Andersen a Espanya, han destacat que la incorporació del nou equip “està en línia amb l’estratègia d’expansió del despatx per a enguany, ja que permet continuar ampliant capacitats en l’àrea de planificació tributària, així com en l’assessorament en operacions de reestructuració i M&A i en la gestió d’actius de grans patrimonis, donant un nou impuls al servei especialitzat en innovació, negoci digital i financer”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *