José María Moutas de las Alas Pumariño, nou soci de López-Ibor Mayor y Asociados

Redacció.

19 de gener de 2021.

Estudio Jurídico Internacional López-Ibor Mayor y Asociados enforteix la seva estructura i incorpora com a nou soci a José María Moutas de las Alas Pumariño

Sobre José María Moutas de las Alas Pumariño

Llicenciat en Dret per la Universitat CEU San Pablo, ha desenvolupat la seva carrera professional com a advocat vinculat principalment en els sectors energètic i industrial, en els quals ha treballat com a director de l’assessoria jurídica de fons d’inversió i entitats industrials. En la seva trajectòria dels últims dotze anys, cal destacar el seu lloc de director responsable de l’assessoria jurídica de l’entitat gestora de fons d’energia renovable de Alantra; així com de l’assessoria jurídica de ENCE Energia i Cel·lulosa, S.A.

José María Moutas de las Alas Pumariño

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *